Wydział Ochrony Środowiska dla Dzielnicy Rembertów - zmiany z 2021-04-22 10:25:43
Powrót do projektu

Modernizacja placu zabaw przy stacji PKP Warszawa Rembertów

status: ZgłoszonyTrwa ocena


Lokalizacja

Poziom zgłaszanego projektu:
dzielnicowy
Dzielnica:
Rembertów
Lokalizacja projektu - ulica i nr / rejon ulic w Warszawie:
Aleja Generała Antoniego Chruściela „Montera” 9A, 04-454 Warszawa
Inne istotne informacje dotyczące lokalizacji:

Dane projektu

Skrócony opis projektu:
Projekt zakłada gruntowną modernizację istniejącego już placu zabaw. Sam projekt zakłada: wymianę nawierzchni na placu zabaw, oświetlenie terenu LED, stworzenie nowego naturalnego placu zabaw dla dzieci (z drewna).
Opis projektu:
Projekt zakłada gruntowną modernizację istniejącego już placu zabaw. Sam projekt zakłada: wymianę nawierzchni na placu zabaw, oświetlenie terenu LED, stworzenie nowego naturalnego placu zabaw dla dzieci (z drewna).
Projektowanie uniwersalne:
Tak
Uzasadnienie realizacji projektu:
Aktualny plac zabaw nie spełnia wymogów BHP oraz jest on zniszczony, zaniedbany.

Charakterystyka

Kategoria tematyczna projektu:
  • przestrzeń publiczna
Potencjalni odbiorcy projektu:
  • dzieci
  • młodzież

Kosztorys

Kosztorys realizacji projektu:
Piaskownica Statek z oznakowaniem = 14 000 zł

Wymiana nawierzchni = 106 000 zł

Koszt realizacji = 120 000 zł
Szacunkowy koszt realizacji projektu:
120 000,00 zł

Dokumenty

Załączniki
  • Naturalny plac zabaw.jpg